Giełda zajebista
przede wszystkim wielkie podziękowania dla Adama za organizacje Odnowoione stare kontakty zostały
z zakupów
ok 400 świerszczy
litr mącznika
200 drewnojadów
10 szarańczy
2 karaczany madagaskarskie
modliszki
pajączki
kameleon pigmejski
minusem dla mnie jest brak skolopendr oraz pająków właściwych.
hehehe fakt trochę było ja kupiłem B.Auratum i C.Darlingi niestety darlingi pocałował kalendarz dzisiaj
szkoda ale i tak jestem zadowolony z giełdy mimo tego ze zaspałem hehehe
ogólnie fakt faktem trzeba podziękować wszystkim organizatorom za to ze po raz kolejny zorganizowali giełdę:)
ale mam pomysł żeby zrobić spotkanie forum na przed lub po giełdzie do można by było podyskutować na jakieś sprawy terrarystyczne
bo za wiele osób ja forum się nie udziela ostatnimi czasy niestety
co wy na to??
pozdrawiam:)
Tak naprawde udziela się ostatnio tylko nas trzech
Dobre i to
Może macie jakiś pomysł na inną sale.
Ta powoli pęka w szwach.
A nowa to może by pojawili się nowi klienci.
Adam ja mam taki pomysł może i trochę tępy ale żeby zrobić tak ze otworzyć drugie pomieszczenie i zrobić sobie debatę
zapisać parę osób i żeby tam pogadać to mogło by być ciekawe
np godzinę przed giełdą i skończyć z 20min przed otwarciem
albo zebrać się w pubie i pogadać przy piwie
a wedle mnie na tamtej sali można by było dać wyroje terra i akcesoria a na głównej zwierzęta bo tak się miesza nie wiem co wy na to ale dla mnie było by to lepsze czekam na odpowiedzi od was
pozdrawiam
Wiesz jak mam giełdę to jestem tak zajęty że nie dam rady
Salę mogę udostępnić ale na razie jest za małe zainteresowanie forum żeby był sens robić spotkanie.
Adam a powiedz ty mi czy to ty zawsze stoisz i bileciki oddzierasz?? bo wiesz tak mi się zadaje bo na giełdzie tak cie skumać nie mogę a jak co to trzeba by było obgadać jak by 3/4 wiary weszło i zrobiło by się luźniej hehehe
ehh to ja już nie wiem hehehe dziwne to wszystko i pogmatwane trochę hehehe wy się znacie chociaż a ja co siedzę tu pisze a was w ogolę nie znam hehehe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum