Po długich, trwających już kilka lat próbach hodowlanych udało rozmnożyć się w Polsce tenreki (Echinops telfairi). Te małe przypomninające jeże ssaki występują na Madagaskarze.
Prawdopodobnie jest to jedno z pierwszych narodzin w europie i w Polsce. Sukcesem może pochwalić się firma Iguana z Poznania.
Madagaskarski ssak owadożerny, odpowiednik naszego jeża europejskiego. Posiadają kolce, żywią się owadami i dżdżownicami, a zimą zapadają w stan odrętwienia. Prowadzą głównie nocny tryb życia.
oj chciał bym mieć ale raz miałem w ręce i nie miło to wspominam bo mnie ugryzł i to tak ze chciałem go pościć i se wisiał mały bydlak. bolało i to dość mocno ale to nie znaczy ze nie polecam bo są super:P
Olew to może źle powiedziane
Jeśli jesteś zainteresowany to Artur czy Filip dokładnie Ci wszystko wyjaśnią i odradzą lub polecą.
Ale przewija się przez ten sklep masa gapiów - takie darmowe zoo tak że trochę się nie dziwię.
Hmm jak w każdym sklepie, ale wiesz generalnie kiedyś wpadł do sklepu terrarysta z 30letnim doświadczeniem i generalnie obsługa go zlała, nie podeszła, nie pomogła i jeszcze była nie miła... ot można się potem przejechać, bo fama zostaje...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum